Identificação do documento: c02677815

Versão: 1

Notebooks HP - Porta de rede não é detectada após a instalação do Windows 7

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 05-Jan-2011

Última atualização : 11-Jan-2011

DESCRIPTION
Uma mensagem de erro apareceu indicando que a porta de rede não é detectada após a instalação do Windows 7 em um notebook que atualmente executa Windows PE. Este problema não ocorre se o Windows XP estiver pré-instalado no notebook.

ABRANGÊNCIA
HP Mini 5102
RESOLUÇÃO
Para resolver este problema, adicione um driver NIC ou crie um CD inicializável. Para adicionar um driver NIC, conclua as seguintes etapas:
  1. Monte o BOOT.WIM depois que a Placa de Interface de Rede (NIC) for adicionada à imagem.
    DISM.exe /Mount-wim /WimFile:C:\winpe3c\ISO\sources\boot.wim /index:1 /MountDir:C:\winpe3c\mount
  2. Desmonte o mesmo BOOT.WIM.
    DISM.exe /unmount-Wim /MountDir:C:\winpe3c\mount /Commit
Para criar um CD-ROM inicializável, use oscdimg -n -bC:\boot\etfsboot.com c:\winpe3c\ISO c:\winpe3c\winpe.iso

Hardware platforms affected : HP Mini 5102

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows 7 Professional (32-bit)(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA02664935

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.