• Informações

Identificação do documento: c02677750

Versão: 1

Notebooks HP - Vídeo não aparece no monitor externo durante o POST (Teste automático de inicialização) antes de carregar o Windows usando o cabo DP-VGA/DP-DVI

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 05-Jan-2011

Última atualização : 11-Jan-2011

DESCRIPTION
O monitor externo não exibe nenhum vídeo durante o POST (Teste automático de inicialização) e a configuração de F10 BIOS antes de carregar o Windows usando a Porta de Exibição HP para o adaptador VGA.

ABRANGÊNCIA
Notebook HP ProBook 5310m
RESOLUÇÃO
O notebook relacionado a este problema não tem suporte de acoplamento. Use o FN-F4 para alternar para a exibição externa para ativar o vídeo externo durante o POST e F10 BIOS.
O notebook funciona como planejado e não é necessário fazer nenhuma substituição de hardware neste produto.

Hardware platforms affected : HP ProBook 5310m Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows XP Professional Edition(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA02641871

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.