• Informações
    Bem-vindos clientes de impressoras Samsung

Precisa de suporte para impressoras Samsung? A HP está aqui para ajudar! Saiba mais

hp-concentra-wrapper-portlet

Ações
Carregando...

SUPPORT COMMUNICATION- AVISO AOS CLIENTES

Identificação do documento: c02533399

Versão: 1

Notebooks HP - Erro de licenciamento com Download do SoftStylus SoftPaq

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 28-Sep-2010

Última atualização : 16-Oct-2010

DESCRIPTION
Uma mensagem de erro aparece afirmando "A Licença é inválida ou expirou" quando o SoftStylus Softpaq 2.2.131.4 é baixado e aberto pelo programa Program Group.

sourceInformation

ABRANGÊNCIA
Notebook HP EliteBook 2540p
Notebook HP EliteBook 8440p
Notebook HP EliteBook 8540p
RESOLUÇÃO
Para resolver esse problema, desinstale o Motorola SoftStylus Softpaq e reinicie o notebook. Este SoftPaq suporta somente notebook com chinês simplificado.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 2540p Notebook PC, HP EliteBook 8440p Notebook PC, HP EliteBook 8540p Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows XP Professional Edition

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA02509961

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.