• Informações

Identificação do documento: c02533297

Versão: 1

Notebooks HP - O notebook para de responder quando um mouse USB é conectado e o software de criptografia de Check Point está sendo executado

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 28-Sep-2010

Última atualização : 16-Oct-2010

DESCRIPTION
O notebook para de responder quando conectado a um mouse USB e o software de criptografia Check Point está sendo executado. Este problema ocorre dois segundos após mover o mouse USB durante a tela de login do software de criptografia Check Point.

ABRANGÊNCIA
Notebook HP EliteBook 8440p
RESOLUÇÃO
Para resolver este problema, entre em contato com a Check Point para obter a atualização mais recente do software de criptografia.
www.checkpoint.com
observação:
Um ou mais dos links acima o levarão para fora do site da Hewlett-Packard na web. A HP não controla e não é responsável pelas informações existentes fora do seu site.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 8440p Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows XP Professional Edition(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA02527688

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.