• Informações

Identificação do documento: c02506957

Versão: 1

Notebooks HP - A conexão de rede sem fio é intermitente com uma placa sem fio de combinação Ralink

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 10-Sep-2010

Última atualização : 24-Sep-2010

DESCRIPTION
Os notebooks com uma placa sem fio de combinação Ralink têm acesso sem fio intermitente e não podem detectar uma rede sem fio.

ABRANGÊNCIA
Notebook HP ProBook 4320s
Notebook HP ProBook 4321s
Notebook HP ProBook 4420s
RESOLUÇÃO
Para resolver este problema, baixe e instale o Driver de Adaptador Wi-Fi Ralink RT3090 802.11 b/g/n.
Descrição do Softpaq
Informação
Download
Driver de Adaptador Wi-Fi Ralink RT3090 802.11 b/g/n
VERSÃO: 1.00 REV: D
observação:
Uma versão mais recente deste software pode estar disponível. Verifique se há drivers e softwares atualizados para o seu computador em http://www.hp.com.

Hardware platforms affected : HP ProBook 4320s Notebook PC, HP ProBook 4321s Notebook PC, HP ProBook 4420s Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Não aplicável

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA02480575

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.