• Informações

Identificação do documento: c02466259

Versão: 1

Aviso: Thin Clients HP t5135 e t5145 com Sistema Operacional ThinConnect - Não é possível ajustar som usando o controle de volume em uma sessão do rdesktop

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 09-Aug-2010

Última atualização : 17-Aug-2010

DESCRIPTION
No caso dos sistemas listados no Escopo, o usuário não consegue ajustar o som usando o controle de volume em uma sessão do rdesktop.

ABRANGÊNCIA
As informações deste documento se aplicam aos sistemas listados com a seguinte configuração:
Sistemas:
  • Thin client HP t5135
  • Thin client HP t5145
Sistemas operacionais:
  • Sistema operacional HP ThinConnect
RESOLUÇÃO
Digite Ctrl+Alt+Enter para minimizar o rdesktop de tela cheia e use a barra de volume no Windows Media Player para ajustar o volume ou o controle de volume do sistema local da barra de tarefas do sistema.
Envie comentários ou perguntas sobre este Aviso a cdskt.author@hp.com, mencionando o número deste documento.

Hardware platforms affected : HP t5145 Thin Client

Sistemas operacionais afetados : Não aplicável

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA02439600

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.