Identificação do documento: c02278066

Versão: 1

Aviso: Estação de trabalho HP xw4550 - O dissipador de calor Southbridge foi removido em placas do sistema de substituição

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 05-Jul-2010

Última atualização : 19-Jul-2010

DESCRIPTION
Estação de trabalho HP xw4550 - O dissipador de calor Southbridge foi removido em placas do sistema de substituição
Sintomas:
As estações de trabalho xw4550 anteriores incluíam um dissipador no chip Southbridge. Foi determinado que o dissipador de calor não era necessário e ele foi deliberadamente removido da nova produção e das placas do sistema de substituição.

ABRANGÊNCIA
As informações deste documento se aplicam aos sistemas listados com a seguinte configuração:
Sistemas:
  • Estação de trabalho HP xw4550
Sistemas operacionais:
  • Não específico do OS
RESOLUÇÃO
As placas do sistema de substituição xw4550 não incluem um dissipador de calor Southbridge. Ele não está mais presente na placa de substituição porque não é mais necessário.

Hardware platforms affected : HP xw4550 Workstation

Sistemas operacionais afetados : Não aplicável

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA02249685

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.