Identificação do documento: c02278046

Versão: 1

Notebook HP - O notebook reinicia quando a tampa é fechada

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 05-Jul-2010

Última atualização : 19-Jul-2010

DESCRIPTION
O notebook reinicia em vez de entrar em modo de espera quando a tampa é fechada.

ABRANGÊNCIA
Notebook HP Compaq 2510p
RESOLUÇÃO
Para corrigir esse problema, execute as etapas a seguir.
  1. Clique em Iniciar, Painel de controle, Gerenciador de Dispositivos.
  2. Desinstale o software Soft Data Fax Modem.
  3. Baixe e instale o driver e o instalador de modem de Áudio de alta definição (HDA) para Microsoft Windows 2000/XP (32 bits)
Descrição do Softpaq
Informação
Download
Instalador de modem de Áudio de alta definição (HDA) para Microsoft
Windows 2000/XP (32 bits)
VERSÃO: 1.00 REV: A 13
observação:
Uma versão mais recente deste software pode estar disponível. Verifique se há drivers e softwares atualizados para o seu computador em http://www.hp.com.

Hardware platforms affected : HP Compaq 2510p Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows XP Professional Edition(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA02239376

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.