• Informações

Identificação do documento: c02044636

Versão: 1

Notebooks HP - A imagem e as cores da tela ficam esmaecidas ou não aparecem

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 10-Mar-2010

Última atualização : 10-Mar-2010

DESCRIPTION
A configuração Varycolor no driver de vídeo da AMD faz com que a imagem pareça desbotada ou esmaecida. Esse problema ocorre quando o notebook está usando energia da bateria.

ABRANGÊNCIA
Notebook HP ProBook 6445b
Notebook HP ProBook 6545b
RESOLUÇÃO
Para solucionar o problema, desative a configuração Varycolor no driver de vídeo da AMD seguindo as etapas abaixo.
  1. Clique em Iniciar, Todos os programas e Catalyst Control Center.
  2. Clique em Gráficos e, em seguida, selecione PowerPlay.
  3. Desmarque Ativar Vari-Bright.
  4. Clique em Aplicar e em OK.

Hardware platforms affected : HP ProBook 6445b Notebook PC, HP ProBook 6545b Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows 7 Enterprise (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Enterprise (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Basic (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Basic (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Premium (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Premium (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Professional (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Starter (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Ultimate (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Ultimate (64-bit)(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA01994541

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.