Identificação do documento: c02044617

Versão: 1

Notebooks HP - O áudio do notebook pode soar distorcido

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 10-Mar-2010

Última atualização : 10-Mar-2010

DESCRIPTION
Este documento aplica-se a Notebooks HP com Microsoft Windows Vista
O áudio do notebook pode soar distorcido.

ABRANGÊNCIA
Os notebooks específicos afetados por esse problema estão listados na seção Plataformas de hardware afetadas, na parte final deste aviso.
RESOLUÇÃO
Para resolver este problema, execute uma das seguintes instruções:

Reinstale o driver usando a Recuperação de driver

1. Clique em Iniciar e digite Gerenciador de recuperação no campo de pesquisa.
  2. Selecione Gerenciador de recuperação.
  3. Clique em Avançado.
  4. Selecione Reinstalação de driver de hardware.
  5. Clique em Avançar.
  6. Selecione o driver de áudio apropriado.
  7. Clique em Avançar. O driver de áudio será reinstalado.
  8. Clique em Concluir.
observação:
O notebook pode reiniciar depois que você clicar em Concluir.
Para obter mais informações, consulte Links relacionados.

Hardware platforms affected : Compaq Presario V6200 Notebook PC series, Compaq Presario V6300 Notebook PC series, HP Pavilion dv6200 Entertainment Notebook PC series, HP Pavilion dv6300 Entertainment Notebook PC series, HP Pavilion dv9100 Entertainment Notebook PC series, HP Pavilion dv9200 Entertainment Notebook PC series

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows Vista Business (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows Vista Home Basic (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows Vista Home Premium (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows Vista Ultimate (32-bit)(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA00858332

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.