• Informações

Identificação do documento: c02033862

Versão: 1

Notebooks HP - O notebook não lista o 1600x900 para HD+

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 03-Mar-2010

Última atualização : 17-Mar-2010

DESCRIPTION
O notebook não lista 1600x900 como uma opção de resolução de monitor para um visor HD+. O visor HD+ inicialmente só funcionará na configuração 1366x768.

ABRANGÊNCIA
Notebook HP ProBook 4510s
RESOLUÇÃO
Para corrigir esse problema, execute as etapas a seguir.
  1. Abra o menu Computador.
  2. Clique em YaST.
  3. Selecione Configuração de atualização on-line no menu do software.
  4. Selecione Avançado e então selecione Registrar no suporte para receber atualizações de repositório.
  5. Selecione Configurar agora e clique em Avançar.
  6. Insira a informação solicitada para se registrar.
Adicionalmente, atualize o software apropriado:
  1. Clique em Atualização on-line no menu Software.
  2. Clique com o botão direito do mouse na lista de atualização e clique em Selecionar tudo.
  3. Clique em Instalar.
  4. Clique em Aplicar.

Hardware platforms affected : HP ProBook 4510s Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Não aplicável

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA02030197

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.