Identificação do documento: c02033700

Versão: 1

Aviso: Visor digital widescreen interativo de LCD Signage HP LD4200tm de 42 polegadas - teclas presas ou repetidas ao digitar na tela

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 03-Mar-2010

Última atualização : 17-Mar-2010

DESCRIPTION
Durante a digitação na tela, cada caractere digitado é repetido continuamente até que o próximo caractere seja digitado, como se a tecla estivesse presa. Isto ocorre quando se usa o "Painel de Entrada do Tablet PC" (Figura 1, legenda 1). O problema não ocorre com o "Teclado On-Screen" (Figura 1, legenda 2).
Figura 1. Utilitários disponíveis do teclado de touchscreen; 1: Painel de entrada do Tablet PC, 2: Teclado On-Screen

ABRANGÊNCIA
As informações contidas neste documento aplicam-se a:
  • Visor digital widescreen interativo de LCD Signage HP LD4200tm de 42 polegadas
RESOLUÇÃO
Feche o Painel de Entrada do Tablet PC (Figura 1, legenda 1) e use o Teclado On-Screen em seu lugar:
Clique em Iniciar > Acessórios > Facilidade de Acesso

Hardware platforms affected : HP LD4200tm 42-inch Widescreen LCD Interactive Digital Signage Display(Standard HP Product)

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows 7 Enterprise (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Enterprise (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Basic (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Basic (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Premium (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Premium (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Professional (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Starter (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Ultimate (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Ultimate (64-bit)(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA02000723

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.