• Informações

Identificação do documento: c01996278

Versão: 1

Notebooks HP - A tela liga e desliga de forma intermitente

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 28-Jan-2010

Última atualização : 04-Feb-2010

DESCRIPTION
A tela interna liga e desliga de forma intermitente devido ao mecanismo de interruptor com botão magnético que detecta quando a tampa do notebook está aberta ou fechada. Dependendo das configurações do Microsoft Windows, é possível que o notebook esteja entrando intermitentemente em modo de espera.

ABRANGÊNCIA
Netbook Compaq Mini 700
PC Compaq Mini 700
PC Compaq Mini 730
Notebook HP Compaq 6530s
Notebook HP Compaq 6531s
Notebook HP Compaq 6730s
Notebook HP Compaq 6730s
Netbook HP Mini 1000
PC HP Mini 1000
PC HP Mini 1000
PC HP Mini 1000 edição Vivienne Tam
PC HP Mini 1100
PC HP Mini 1100
PC HP Mini 1100 edição Vivienne Tam
PC HP Mini 1100 edição Vivienne Tam
Notebook HP 1101 mini
HP Mini 5101
RESOLUÇÃO
Para resolver este problema, certifique-se de que o notebook não esteja próximo a outro notebook. Além disso, todas as fontes magnéticas devem ser afastadas do notebook. Se esse problema persistir, entre em contato com o Serviço e Suporte HP para obter assistência.

Hardware platforms affected : Compaq Mini 700 PC series, Compaq Mini 730 PC series, HP Compaq 6530s Notebook PC, HP Compaq 6531s Notebook PC, HP Compaq 6730s Notebook PC, HP Mini 1000 PC series, HP Mini 1000 Vivienne Tam Edition PC series, HP Mini 1100 PC series, HP Mini 1100 Vivienne Tam Edition PC series, HP Mini 1101, HP Mini 5101, HP Mini 5102

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows 7 Enterprise (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Enterprise (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Professional (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows Vista Business (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows Vista Business (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows Vista Enterprise (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows Vista Enterprise (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows XP Professional Edition(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA01958734

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.