• Informações

Identificação do documento: c01996276

Versão: 1

Notebooks HP - Função Girar do touchpad não funciona em aplicativos de visualização de fotos

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 28-Jan-2010

Última atualização : 04-Feb-2010

DESCRIPTION
A função Girar do touchpad Alps não funciona em alguns aplicativos de visualização de fotos, como o MediaSmart Photo e o Adobe Reader. O símbolo do cursor de rotação aparece, mas a foto não gira.

ABRANGÊNCIA
Notebook HP Pavilion dm3-1000 Entertainment
RESOLUÇÃO
Para resolver este problema, gire as fotos usando funções dentro do aplicativo diretamente ou use o Visualizador de imagens e fax do Windows.
observação:
Verifique se há drivers e softwares atualizados para o seu computador em http://www.hp.com.

Hardware platforms affected : HP Pavilion dm3-1000 Entertainment Notebook PC series

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows 7 Home Basic (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Basic (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Premium (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Premium (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Professional (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA01954501

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.