• Informações

Identificação do documento: c01996272

Versão: 1

Notebooks HP - Erro grave do Windows ocorre com código 0xD1, nome de driver athrx.sys

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 28-Jan-2010

Última atualização : 04-Feb-2010

DESCRIPTION
O notebook para de responder inesperadamente, e é exibido um erro grave com o código BugCheck 0xD1 e nome do driver athrx.sys. A identificação do erro é: X64_0xD1_athrx+4c0c7

ABRANGÊNCIA
Notebook Compaq Presario Série CQ61-100
Notebook Compaq Presario Série CQ61-200
Notebook Compaq Presario Série CQ61-300
Notebook HP G60-100
Notebook HP G60-200
Notebook HP G60-500
Notebook HP G61-500
Notebook HP G70-100
Notebook HP G71-300
Notebook HP Pavilion dm3-1000 Entertainment
Notebook HP Pavilion dm3-1000 Entertainment
Notebook HP Pavilion dv4-2000 Entertainment
Notebook HP Pavilion dv6-2000 Entertainment
Notebook HP Pavilion dv6-2000 Entertainment
Notebook HP Pavilion dv7-3000 Entertainment
RESOLUÇÃO
Para resolver este problema, baixe e instale o driver de LAN sem fio Atheros para Microsoft Windows 7.
Descrição do Softpaq
Informação
Download
Driver de LAN sem fio Atheros para Microsoft Windows 7
VERSÃO: 1.00 REV: A
observação:
Uma versão mais recente deste software pode estar disponível. Verifique se há drivers e softwares atualizados para o seu computador em http://www.hp.com.

Hardware platforms affected : Compaq Presario CQ61-100 Notebook PC series, Compaq Presario CQ61-200 Notebook PC series, Compaq Presario CQ61-300 Notebook PC series, HP G60-100 Notebook PC series, HP G60-200 Notebook PC series, HP G60-500 Notebook PC series, HP G61-500 Notebook PC series, HP G70-100 Notebook PC series, HP G71-300 Notebook PC series, HP Pavilion dm3-1000 Entertainment Notebook PC series, HP Pavilion dv4-2000 Entertainment Notebook PC series, HP Pavilion dv6-2000 Entertainment Notebook PC series, HP Pavilion dv7-3000 Entertainment Notebook PC series

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows 7 Enterprise (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Premium (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Ultimate (64-bit)(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA01953721

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.