• Informações

Identificação do documento: c01996270

Versão: 1

Notebooks HP - Função de visualização da webcam não funciona após sair de estado inativo

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 28-Jan-2010

Última atualização : 04-Feb-2010

DESCRIPTION
A janela de visualização da webcam do notebook pode exibir uma imagem distorcida, com cores alteradas. Além disso, a função de visualização da webcam pode não funcionar quando um software de webcam de outro fabricante é usado.

ABRANGÊNCIA
Notebook HP Envy Série 15-1000
RESOLUÇÃO
Para resolver esse problema, baixe e instale o driver do firmware para webcam HP.
Descrição do Softpaq
Informação
Download
Firmware para webcam HP
VERSÃO: 1.00 REV: A
observação:
Uma versão mais recente deste software pode estar disponível. Verifique se há drivers e softwares atualizados para o seu computador em http://www.hp.com.

Hardware platforms affected : HP ENVY 15-1000 Notebook PC series

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows 7 Home Premium (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA01951642

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.