• Informações

Identificação do documento: c01996269

Versão: 1

Notebooks HP - A webcam permanece em modo preto-e-branco em ambiente normal com luz ambiente

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 28-Jan-2010

Última atualização : 04-Feb-2010

DESCRIPTION
A webcam do notebook pode permanecer em modo preto-e-branco mesmo em um ambiente normal com luz ambiente. Este problema sempre ocorre quando a luz ambiente é alterada.

ABRANGÊNCIA
Notebook HP Envy Série 15-1000
RESOLUÇÃO
Para resolver esse problema, baixe e instale o driver HP Webcam Firmware.
Descrição do Softpaq
Informação
Download
Firmware para webcam HP
VERSÃO: 1.00 REV: A
observação:
Uma versão mais recente deste software pode estar disponível. Verifique se há drivers e softwares atualizados para o seu computador em http://www.hp.com.

Hardware platforms affected : HP ENVY 15-1000 Notebook PC series

Sistemas operacionais afetados : Não aplicável

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA01951641

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.