• Informações

Identificação do documento: c01996249

Versão: 1

Aviso: Thin Client HP Compaq t5720 - Janela do Internet Explorer fica em branco depois da tentativa de abrir arquivo .PDF

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 28-Jan-2010

Última atualização : 03-Feb-2010

DESCRIPTION
Quando você abre arquivos .PDF no Internet Explorer, a janela do Internet Explorer permanece em branco. Isto ocorre se o Acrobat Reader 6.0.c estiver instalado (esta é a versão incluída na compilação de imagem 5.1.323 A - 28 de julho de 2006).

ABRANGÊNCIA
As informações deste documento se aplicam aos sistemas listados com a seguinte configuração:
Sistemas:
  • Thin Client HP Compaq t5710
  • Thin Client HP Compaq t5720
Sistemas operacionais:
  • Microsoft Windows XPe
RESOLUÇÃO
Resolva o problema baixando e instalando ambos os seguintes QFEs:
  • Vulnerabilidade no serviço de servidor pode permitir execução remota de código, QFE número 921883 (MS06-040), SoftPaq número SP33824.
  • Atualização de segurança cumulativa para Internet Explorer, QFE número 918899 (MS06-042) SoftPaq número SP33825.

Hardware platforms affected : HP Compaq t5710 Thin Client, HP Compaq t5720 Thin Client

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows Xpe(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA00871045

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.