• Informações

Identificação do documento: c01976792

Versão: 1

Notebooks HP - Filtro de gravação baseado em arquivo 4410t Mobile Thin Client não reconhece nomes de arquivo e diretório em japonês

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 11-Jan-2010

Última atualização : 14-Jan-2010

DESCRIPTION
O Filtro de gravação baseado em arquivo 4410t Mobile Thin Client (FBWF) não reconhece nomes de arquivo e diretório em japonês ao adicioná-los à lista de exclusão FBWF. Este problema ocorre na imagem do Microsoft Windows Embedded Standard 2009 versão 2.1.136 (japonês).

ABRANGÊNCIA
HP 4410t Mobile Thin Client
RESOLUÇÃO
Para resolver este problema, baixe e instale a imagem do Microsoft Windows Embedded Standard 2009 versão 2.1.137a ou posterior.
Descrição do Softpaq
Informação
Download
HP 4410t Mobile Thin Client - Imagem do Microsoft Windows Embedded Standard
VERSÃO: 2.1.137A REV: A
observação:
Uma versão mais recente deste software pode estar disponível. Verifique se há drivers e softwares atualizados para o seu computador em http://www.hp.com.

Hardware platforms affected : HP 4410t Mobile Thin Client

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows Xpe

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA01932104

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.