Identificação do documento: c01946282

Versão: 1

Notebooks HP - Perda inesperada de imagem de exibição

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 26-Nov-2009

Última atualização : 07-Dec-2009

DESCRIPTION
O monitor do notebook inesperadamente torna-se preto. Reiniciar o notebook resolverá este problema temporariamente. Uma atualização de BIOS, driver de vídeo e Microsoft Windows (XP-KB909095-x86-ENU) está disponível, mas o problema pode persistir.

ABRANGÊNCIA
Notebook HP EliteBook 2530p
RESOLUÇÃO
Para resolver este problema, converta do modo IDE para AHCI baixando e instalando os seguintes SoftPaqs.
Descrição do Softpaq
Informação
Download
Intel Chipset Installation Utility para Microsoft Windows XP, Versão: 9.1.0.1007 REV: A
Descrição do Softpaq
Informação
Download
Intel Matrix Storage Manager, Versão: 8.9.0.1023 REV: H
Observação: Uma versão mais recente deste software pode estar disponível. Verifique se há drivers e softwares atualizados para o seu computador em http://www.hp.com.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 2530p Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows XP Professional Edition(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA01916218

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.