• Informações

Identificação do documento: c01946266

Versão: 1

Notebooks HP - Erros de tela azul ao encaixar o notebook quando o software de firewall BlackICE está instalado

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 26-Nov-2009

Última atualização : 07-Dec-2009

DESCRIPTION
Erros de tela azul podem ser exibidos ao encaixar o notebook a uma estação de acoplamento da HP. O problema pode ocorrer ao usar o software de firewall BlackICE e drivers de NIC mais antigos.
BugCheck 40000080, {864bba00, 85994658, f79e5e60, 3}
Provavelmente causado por: e1e5132.sys ( e1e5132+21f8 )

ABRANGÊNCIA
Notebook HP Compaq 6910p
RESOLUÇÃO
Para resolver este problema, baixe e instale o driver Intel 82566MM Gigabit Ethernet para Microsoft Windows, VERSÃO: 9.12.42.0 (SP45191).
Descrição do Softpaq
Informação
Download
Driver Intel 82566MM Gigabit Ethernet para Microsoft Windows, VERSÃO: 9.12.42.0
observação:
Uma versão mais recente deste software pode estar disponível. Verifique se há drivers e softwares atualizados para o seu computador em http://www.hp.com.

Hardware platforms affected : HP Compaq 6910p Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows XP Professional Edition(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA01892872

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.