• Informações

Identificação do documento: c01946263

Versão: 1

Notebooks HP - A janela do aplicativo Roxio fica parcialmente coberta pela barra de tarefas do Windows

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 26-Nov-2009

Última atualização : 07-Dec-2009

DESCRIPTION
A janela do aplicativo Roxio fica parcialmente coberta na parte inferior da tela pela barra de tarefas do Windows depois de minimizar e restaurar o aplicativo na área de trabalho do Windows.

ABRANGÊNCIA
Notebook HP ProBook 4310s
RESOLUÇÃO
Para corrigir esse problema, execute as etapas a seguir.
  1. Clique com o botão direito do mouse em Barra de ferramentas do Windows e selecione Propriedades.
  2. Selecione Ocultar automaticamente a barra de tarefas e clique em OK.
  3. Clique em OK para sair da janela Propriedades.

Hardware platforms affected : HP ProBook 4310s Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows Vista (32-bit) Microsoft Windows Vista (64-bit) Microsoft Windows XP Microsoft Windows XP 64-Bit Edition(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA01891845

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.