• Informações

Identificação do documento: c01881611

Versão: 1

Notebooks HP - Gravador de som não funciona quando é usado microfone externo

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 21-Sep-2009

Última atualização : 12-Oct-2009

DESCRIPTION
O Gravador de som ou outros aplicativos de gravação não gravam quando é usado um microfone externo.

ABRANGÊNCIA
Os notebooks específicos afetados por esse problema estão listados na seção Plataformas de hardware afetadas, na parte final deste aviso.
RESOLUÇÃO
Para corrigir esse problema, execute as etapas a seguir.
  1. Clique em Computador e em Mais aplicativos e localize e selecione o Terminal GNOME.
  2. Digite alsamixer e pressione Enter.
  3. Pressione a tecla Tab.
  4. Pressione a barra de espaço.
  5. Pressione a tecla Escape para sair.

Hardware platforms affected : Compaq 515 Notebook PC, Compaq 516 Notebook PC, Compaq 615 Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Não aplicável

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA01839888

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.