• Informações

SUPPORT COMMUNICATION- NOTIFICAÇÃO DE ALTERAÇÃO DO PRODUTO

Identificação do documento: c01881594

Versão: 1

Versão F.12 de atualização do BIOS do sistema para Notebook HP EliteBook 6930p

Data de liberação : 21-Sep-2009

Última atualização : 12-Oct-2009

DETAILS OF CHANGE
Esta atualização de BIOS do sistema corrige um problema em que, depois de instalar o BIOS do sistema versão F.0F, o áudio do sistema era inadvertidamente desativado. Quando isto ocorria, os usuários precisavam restaurar os padrões na configuração do computador para reativar o áudio.

MOTIVO DA ALTERAÇÃO
Para implementar alterações em "Detalhes de Alteração".
IMPACTO DA ALTERAÇÃO
Nenhum
Componentes afetados:
Notebook HP EliteBook 6930p

DATE OF CHANGE

Data efetiva : 10-Aug-2009

Hardware platforms affected : HP EliteBook 6930p Notebook PC

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.