• Informações

Identificação do documento: c01868809

Versão: 1

Notebooks HP - O notebook pode ter as informações erradas de VGA impressas na etiqueta POD

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 11-Sep-2009

Última atualização : 15-Sep-2009

DESCRIPTION
O notebook pode ter as informações erradas de VGA impressas na etiqueta POD.

ABRANGÊNCIA
Os notebooks específicos afetados por esse problema estão listados na seção Plataformas de hardware afetadas, na parte final deste aviso.
RESOLUÇÃO
Os notebooks realmente contêm o GeForce G105M NVIDIA correto, mas o POD mostra NVIDIA GeForce 9200M. Os seguintes notebooks são afetados.
Intervalo de número de série
  • CND909xxxx a CND924xxxx
SKUs
  • VH106PA#AB2
  • NT694PA#AB1
  • VD750LA#AC8
  • VF006PA#AB1
  • VH097PA#AB 5
  • G500PA#UUF
  • VH859PA#AKL
  • VH860PA#AKL
  • VF007PA#AB1
  • VH902PA#UUF

Hardware platforms affected : Compaq Presario CQ45-400 Notebook PC series, HP Pavilion dv4-1300 Entertainment Notebook PC series

Sistemas operacionais afetados : Não aplicável

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA01814612

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.