• Informações

• Comentários

Identificação do documento: c01548761

Versão: 1

Notebooks HP - Uma mensagem de erro pode ser exibida ou o dispositivo de áudio pode desaparecer do Gerenciador de dispositivos ao continuar do modo de hibernação/espera

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 05-Sep-2008

Última atualização : 05-Sep-2008

DESCRIPTION
Este documento aplica-se a Notebooks HP com Microsoft Windows Vista
Uma mensagem de erro pode ser exibida ou o dispositivo de áudio pode desaparecer do Gerenciador de dispositivos quando o notebook continua do modo de hibernação/inatividade.

ABRANGÊNCIA
Os notebooks específicos afetados por esse problema estão listados na seção Plataformas de hardware afetadas, na parte final deste aviso.
RESOLUÇÃO
Este é um problema conhecido do Microsoft Vista, KB 929685 http://support.microsoft.com/kb/929685 e KB 034237 http://support.microsoft.com/kb/937077/en-us.
O problema pode ser resolvido executando-se o Windows Update.
Reiniciar o notebook permitirá que o dispositivo de áudio reapareça no Gerenciador de dispositivos.

Hardware platforms affected : Compaq Presario CQ40-100 Notebook PC series, Compaq Presario CQ50-100 Notebook PC series, HP G50-100 Notebook PC series, HP G5000 Notebook PC series

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows Vista Home Basic (32-bit) Microsoft Windows Vista Home Basic (64-bit) Microsoft Windows Vista Home Premium (32-bit) Microsoft Windows Vista Home Premium (64-bit)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA01495940

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restoration.The information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.