• Información

SUPPORT COMMUNICATION- CUSTOMER ADVISORY

ID de documento: c06394861

Versión: 1

HP ENVY 15-asxxx - La pantalla parpadea al desplazarse

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 25-Jun-2019

Última actualización : 26-Jun-2019

DESCRIPTION
La pantalla puede parpadear al desplazarse por una ventana.

ÁMBITO
La información incluida en este documento hace referencia a:
Equipos:
  • Notebook HP ENVY 15-as000
  • Notebook HP ENVY 15-as000 (táctil)
  • Notebook HP ENVY 15-as100
Sistemas operativos:
  • Microsoft Windows 10 RS5 (Versión 1809)
  • Microsoft Windows 10 RS4 (Versión 1803)
  • Microsoft Windows 10 RS3 (Versión 1709)
RESOLUCIÓN
Actualice el controlador de gráficos Intel de alta definición (HD) a la versión 23.20.16.4849 (o posterior).
Descripción del SoftPaq
Notas de publicación
Descarga de SoftPaq
Controlador de gráficos Intel de alta definición (HD) (Windows10 v1709)
Versión: 23.20.16.4849
Revisión: C
nota:
Es posible que se encuentre disponible una versión más reciente de este software. Compruebe si hay nuevas versiones en: http://www.hp.com/drivers

Hardware platforms affected : HP ENVY 15-as000 Notebook PC, HP ENVY 15-as000 Notebook PC (Touch), HP ENVY 15-as100 Notebook PC

Sistemas operativos afectados : No aplicable

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA06377806

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restoration.The information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Cargando...
País/región: Flag Bolivia