• Información
    Bienvenido a los usuarios de las impresoras Samsung

¿Necesita soporte para su impresora Samsung? ¡HP está aquí para ayudar!  Más información

hp-concentra-wrapper-portlet

Acciones
Cargando...

SUPPORT COMMUNICATION- ASESORAMIENTO A USUARIOS

ID de documento: c04927699

Versión: 1

Tablets HP Elite X2 1012 - El dispositivo de proximidad aparece siempre en el Administrador de dispositivos

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 23-Dec-2015

Última actualización : 29-Dec-2015

DESCRIPTION
El dispositivo de proximidad aparece siempre en el Administrador de dispositivos esté conectado o no al equipo. Esto ocurre después de instalar el controlador de Comunicación de corto alcance (NFC).

sourceInformation

ÁMBITO
La información incluida en este documento hace referencia a:
Tablets:
  • Tablet HP Elite x2 1012 G1
Sistemas operativos:
  • Microsoft Windows 10 Pro (32 bits)
  • Microsoft Windows 10 Pro (64 bits)
  • Microsoft Windows 10 Enterprise (64 bits)
RESOLUCIÓN
Este comportamiento es el correcto. No afecta de ninguna manera el rendimiento del equipo.

Hardware platforms affected : HP Elite x2 1012 G1

Sistemas operativos afectados : No aplicable

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA04923076

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Cargando...
País: Flag Bolivia