• Información

• Comentarios

SUPPORT COMMUNICATION- PRODUCT CHANGE NOTIFICATION

ID de documento: c03828145

Versión: 1

PORTÁTIL: actualización F.44 del BIOS del sistema para 6475b

Fecha de publicación : 05-Jul-2013

Última actualización : 05-Jul-2013

DETAILS OF CHANGE
  • Mayor fiabilidad de carga de batería.
  • Corrección de un problema intermitente con la hibernación espontánea del sistema.

RAZÓN DEL CAMBIO
Actualizaciones fuera de ciclo
IMPACTO DEL CAMBIO
Si se actualiza a esta versión de BIOS desde una versión anterior a la F.30, se recomienda que el usuario entre en la configuración con la tecla F10 (BIOS) y restaure los valores predeterminados después de realizar una copia de seguridad de la configuración con la tecla F10 (BIOS) existente. Para obtener información sobre la restauración de la configuración con la tecla F10 (BIOS), consulte http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?lang=en&cc=us&objectID=c03029668&prodTypeId=321957&prodSeriesId=5257511.
Componentes afectados:
Portátil HP ProBook 6475b

DATE OF CHANGE

Fecha de vigencia : 19-Jun-2013

Hardware platforms affected : HP ProBook 6475b Notebook PC

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restoration.The information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Cargando...
País/región: Flag Bolivia