• Información
    Estamos actualizando nuestro sitio

Si experimenta algún error durante este tiempo, inténtelo de nuevo más tarde.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acciones
Cargando...

SUPPORT COMMUNICATION- CUSTOMER ADVISORY

ID de documento: c03753764

Versión: 1

Portátiles HP EliteBook Folio 9470m: aparecen iconos duplicados en el administrador de discos

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 02-May-2013

Última actualización : 09-May-2013

DESCRIPTION
HP_RECOVERY (E:) y HP_TOOLS (D:) están duplicados en el administrador de discos, lo que parece que se han creado dos particiones.
nota:
Los archivos duplicados de HP_RECOVERY (E:) y HP_TOOLS (D:) están en el mismo lugar que los originales; no hay ninguna diferencia entre ellos y los archivos originales.

ÁMBITO
La información incluida en este documento es válida para los siguientes dispositivos:
Equipo:
  • Portátil HP EliteBook Folio 9470m
Sistemas operativos:
  • Microsoft Windows 8 Pro
RESOLUCIÓN
El equipo funciona tal y como diseñó Microsoft UEFI. La duplicación se produce a causa de una configuración de atributo necesaria en la partición.

Hardware platforms affected : HP EliteBook Folio 9470m Notebook PC

Sistemas operativos afectados : No aplicable

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA03744752

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Cargando...
País/región: Flag Bolivia