ID de documento: c02546504

Versión: 1

Asesoramiento: HP Compaq dx2200 muestra un error de proceso de host genérico después del inicio

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 09-Oct-2010

Última actualización : 29-Oct-2010

DESCRIPTION
Los sistemas descritos en la sección Ámbito pueden mostrar el siguiente mensaje de error durante el inicio:
ERROR
Error de host genérico para servicios Win32

ÁMBITO
La información incluida de este documento se aplica a los siguientes sistemas/configuraciones:
Plataformas:
  • PC microtorre HP Compaq dx2200
Sistemas operativos:
  • Microsoft Windows XP Home Edition, Service Pack 2
  • Microsoft Windows XP Professional Edition, Service Pack 2
RESOLUCIÓN
Aunque el mensaje se puede omitir sin problemas, aparecerá cada vez que se reinicie el sistema. Consulte el artículo 894391 de Microsoft Knowledge Base para obtener más detalles e información acerca de cómo obtener una revisión que soluciona el problema.

Hardware platforms affected : HP Compaq dx2200 Microtower PC

Sistemas operativos afectados : Microsoft Windows XP Home Edition(Standard HP Product) Microsoft Windows XP Professional Edition(Standard HP Product)

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA00636069

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Cargando...
País/región: Flag Bolivia