ID de documento: c02533400

Versión: 1

Portátiles HP: error de licencia con la descarga del softpaq de SoftStylus

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 28-Sep-2010

Última actualización : 13-Oct-2010

DESCRIPTION
Aparece un mensaje de error que indica que la licencia no es válida o ha caducado cuando el softpaq 2.2.131.4 de Motorola SoftStylus se descarga y abre a través del programa de grupo de programas.

sourceInformation

ÁMBITO
Portátil HP EliteBook 2540p
Portátil HP EliteBook 8440p
Portátil HP EliteBook 8540p
RESOLUCIÓN
Para resolver este problema, desinstale el softpaq de Motorola SoftStylus y reinicie el portátil. Este softpaq sólo admite portátiles con chino simplificado.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 2540p Notebook PC, HP EliteBook 8440p Notebook PC, HP EliteBook 8540p Notebook PC

Sistemas operativos afectados : Microsoft Windows XP Professional Edition

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA02509961

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Cargando...
País: Flag Bolivia