ID de documento: c02278027

Versión: 1

Portátiles HP: daños en los archivos al apagar o reiniciar Windows XP

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 05-Jul-2010

Última actualización : 20-Jul-2010

DESCRIPTION
El portátil deja de responder cuando se apaga o se reinicia debido a daños intermitentes en los archivos. Este problema sólo afecta a los sistemas operativos Microsoft Windows XP.

ÁMBITO
Portátil HP Compaq nc6400
Portátil HP Compaq nc6400
HP Compaq nc8230
HP Compaq nc8230
Estación de trabajo móvil HP Compaq nw8240
Estación de trabajo móvil HP Compaq nw8240
HP Compaq nx8220
HP Compaq nx8220
Portátil HP Compaq nx8420
Portátil HP Compaq nx8420
Tablet PC Compaq tc4400
HP Compaq nc6230
RESOLUCIÓN
Para resolver este problema, descargue e instale la última revisión de Microsoft. La revisión se encuentra disponible en el artículo de Microsoft Knowledge Base en http://support.microsoft.com/kb/941715.
nota:
Uno o varios de los enlaces anteriores le dirigirán fuera del sitio web de Hewlett-Packard. HP no controla ni se hace responsable de la información externa al sitio web de HP.

Hardware platforms affected : HP Compaq nc6230 Notebook PC, HP Compaq nc6400 Notebook PC, HP Compaq nc8230 Notebook PC, HP Compaq nc8430 Notebook PC, HP Compaq nw8240 Mobile Workstation, HP Compaq nw8440 Mobile Workstation, HP Compaq nx8220 Notebook PC, HP Compaq nx8420 Notebook PC, HP Compaq tc4400 Tablet PC

Sistemas operativos afectados : Microsoft Windows XP Tablet PC Edition(Standard HP Product)

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA02236883

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Cargando...
País/región: Flag Bolivia