• 1
  • Qualtrics-pictogram

Los het updateprobleem van Windows 10 op een HP computer of printer op. Klik hier

Installatiehandleiding printer voor: HP LaserJet Pro MFP M130 series

Hulp nodig? Bekijk een video met stapsgewijze instructies om u te helpen de printer uit te pakken, papier te laden en tonercartridges te installeren.

Gedetecteerd besturingssysteem:  os logo   Windows 10 (64-bits)
De volledige oplossingensoftware bevat alles wat u nodig hebt om uw HP printer te installeren. Deze softwarecollectie bevat de complete driverset, installatiesoftware en andere administratieve hulpprogramma's van de software-cd van de printer.

Krijg toegang tot HP ondersteuningsfuncties, zoals toegang tot software en drivers, garantiegegevens en hulp bij het oplossen van problemen. Bekijk onze video voor meer informatie.

Hebt u meer hulp nodig bij de installatie? Probeer een van onze ondersteuningsbronnen

Vraag het onze Virtuele Agent
Vraag het onze Virtuele Agent

Onze Virtuele Agent kan u helpen bij problemen met wi-fi, scannen en faxen en bij andere installatieproblemen.

Stel nu een vraag
Print and Scan Doctor
Print and Scan Doctor

Helpt verbindings- en installatieproblemen vast te stellen en op te lossen

Bezoek de Print and Scan Doctor
Bekijk HP Support-video's
Bekijk HP Support-video's

Bezoek het YouTube-kanaal van HP Support voor tutorials, hulp, uitleg en meer over je printer.

Naar YouTube gaan

Doorzoek onze kennisbibliotheek

Land/regio::