Installatiehandleiding printer voor: HP Color Laser 150 printerserie

Hulp nodig? Bekijk een video met stapsgewijze instructies om u te helpen de printer uit te pakken, papier te laden en tonercartridges te installeren.

Gedetecteerd besturingssysteem:  os logo   Windows 10 (64-bits)
De volledige oplossingensoftware bevat alles wat u nodig hebt om uw HP printer te installeren.

Krijg toegang tot HP ondersteuningsfuncties, zoals toegang tot software en drivers, garantiegegevens en hulp bij het oplossen van problemen. Bekijk onze video voor meer informatie.

Hebt u meer hulp nodig bij de installatie? Probeer een van onze ondersteuningsbronnen

Vraag het onze Virtuele Agent
Vraag het onze Virtuele Agent

Onze Virtuele Agent kan u helpen bij problemen met wi-fi, scannen en faxen en bij andere installatieproblemen.

Stel nu een vraag
Print and Scan Doctor
Print and Scan Doctor

Helpt verbindings- en installatieproblemen vast te stellen en op te lossen

Bezoek de Print and Scan Doctor
Bekijk HP Support-video's
Bekijk HP Support-video's

Bezoek het YouTube-kanaal van HP Support voor tutorials, hulp, uitleg en meer over je printer.

Naar YouTube gaan

Doorzoek onze kennisbibliotheek

Land/regio::