• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP Enterprise, HP Managed: dataverzameling inschakelen

Als u dataverzameling met HP Enterprise- en HP Managed-printers wilt toestaan, schakelt u de functie in de geïntegreerde webserver (EWS) in.

Met de functie Dataverzameling kan uw printer automatisch productgegevens, productgebruikinformatie, applicatiedata, prestaties en alle apps die worden gebruikt om de werking van de printer te vergemakkelijken verzamelen en analyseren.

Deze data worden verzameld voor de klantervaring, productondersteuning en -verbetering, administratieve communicatie, bedrijfsvoering, onderzoek en innovatie en advertenties (met uw toestemming).

Opmerking:

In de paragrafen "Welke data we verzamelen" en "Hoe we data gebruiken" in de HP-privacyverklaring kunt u meer informatie over dataverzameling en -gebruik lezen.

Voordat u begint

Beheerders hebben de volgende informatie nodig voordat ze met het configuratieproces kunnen beginnen:

• Beheertoegang tot de printer

• DNS-achtervoegsel (bijv. bedrijfsnaam.com)

• SMTP-server (bijvoorbeeld smtp.mycompany.com)

Opmerking:

Als u de SMTP-servernaam, het SMTP-poortnummer of de verificatiegegevens niet kent, neemt u contact op met de e-mail-/internetprovider of systeembeheerder voor informatie. SMTP-servernamen en -poortnummers zijn doorgaans te vinden op internet. Zoek bijvoorbeeld op 'gmail smtp servernaam' of 'yahoo smtp servernaam'.

• Vereisten voor SMTP-serververificatie voor uitgaande e-mailberichten, inclusief de gebruikersnaam en het wachtwoord voor verificatie, indien van toepassing.

Opmerking:

Raadpleeg de documentatie van uw e-mailserviceprovider voor informatie over de limieten voor digitaal verzenden voor uw e-mailaccount. Sommige providers vergrendelen mogelijk tijdelijk uw account als u uw verzendlimiet overschrijdt.

Dataverzameling inschakelen

Ontdek hoe u de functie Dataverzameling in de geïntegreerde webserver (EWS) inschakelt.

De functie Dataverzameling is standaard uitgeschakeld. Volg deze stappen als u de functie wilt inschakelen:

1. Open de EWS.

2. Selecteer het tabblad Algemeen.

3. Selecteer in het linkerdeelvenster de optie AutoSend.

4. Vink het selectievakje AutoSend inschakelen aan.

Opmerking:

U hoeft de resterende standaardwaarden voor AutoSend niet te veranderen. Ga voor informatie over het instellen en configureren van AutoSend naar AutoSend instellen en configureren.

Geïntegreerde webserver voor HP Enterprise-printer, tabblad Algemeen, selectievakje AutoSend aanvinken
  5. Naar wens kunt u de frequentie instellen op een aantal dagen, weken, maanden of afgedrukte pagina's.

6. Klik op Toepassen.

7. Klik op de knop Testen om de instelling te controleren.