• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP LaserJet Tank MFP 1005, 1600, 2600 printers - Foutcodes en knipperende lampjes

In de volgende gedeelten worden de meest voorkomende fouten omschreven die worden aangegeven door combinaties van knipperende lampjes op het bedieningspaneel, gevolgd door oplossingen voor elke combinatie. Zoek het patroon van de knipperende lampjes dat u ziet en volg daarna de stappen om het probleem op te lossen.

Knoppen, pictogrammen en lampjes op het bedieningspaneel (dn-/dw-/w-modellen)

Knoppen, pictogrammen en lampjes op het bedieningspaneel

Nummer

Omschrijving

1

Open-kleplampje: Gaat aan wanneer de scannerklep open is.

2

Lampje Draadloos: Geeft de status van de draadloze verbinding aan.

3

Knop en lampje voor draadloze communicatie: Schakelt de draadloze verbinding in of uit.

4

Waarschuwingslampje (alleen USB-printers): Hiermee wordt een fout aangegeven.

5

Scherm van bedieningspaneel: Geeft foutmeldingen, het aantal exemplaren, de status van de draadloze verbinding en andere printerfuncties weer.

6

Knop Kopieeropties: Hiermee stelt u het aantal exemplaren in dat moet worden afgedrukt.

7

Knop en lampje Kopiëren: Hiermee start u een kopieertaak in zwart-wit. Druk meerdere malen om het aantal kopieën te verhogen. Het kopiëren begint 2 seconden na de laatste druk op de knop.

8

Knop ID kopiëren: Plaats een kaart of klein document op de glasplaat van de scanner om beide zijden op dezelfde pagina te kopiëren.

9

Knop en lampje informatie: Hiermee drukt u een informatiepagina af die het overzicht van de printerinstellingen en -status bevat.

10

Knop en lampje hervatten: Hiermee wordt na een storing een opdracht hervat (bijvoorbeeld na het plaatsen van papier of het verhelpen van een storing) of wordt aangegeven dat de printer zich in een waarschuwings- of foutstatus bevindt.

11

Knop en lampje annuleren: Hiermee annuleert u een afdruktaak.

12

Aan/uit-knop en -lampje: Hiermee schakelt u de printer in of uit.

Knoppen, pictogrammen en lampjes op het bedieningspaneel (sdn-/sdw-modellen)

Pictogrammen op scherm bedieningspaneel

Nummer

Omschrijving

1

Aan/uit-knop en -lampje: Hiermee schakelt u de printer in of uit.

2

Waarschuwingslampje: Hiermee wordt een fout aangegeven.

3

Open-kleplampje: Gaat aan wanneer de scannerklep open is.

4

Scherm van bedieningspaneel: Geeft foutmeldingen, het aantal exemplaren, de status van de draadloze verbinding en andere printerfuncties weer.

5

Knop Kopieeropties: Hiermee stelt u het aantal exemplaren in dat moet worden afgedrukt.

6

Knop ID kopiëren: Plaats een kaart of klein document op de glasplaat van de scanner om beide zijden op dezelfde pagina te kopiëren.

7

Knop en lampje Kopiëren: Hiermee start u een kopieertaak in zwart-wit. Druk meerdere malen om het aantal kopieën te verhogen. Het kopiëren begint 2 seconden na de laatste druk op de knop.

8

Knop en lampje annuleren: Hiermee annuleert u een afdruktaak.

9

Knop en lampje informatie: Hiermee drukt u een informatiepagina af die het overzicht van de printerinstellingen en -status bevat.

10

Knop en lampje voor draadloze communicatie (alleen draadloze printers): Schakelt de draadloze verbinding in of uit.

11

Knop en lampje hervatten: Hiermee wordt na een storing een opdracht hervat (bijvoorbeeld na het plaatsen van papier of het verhelpen van een storing) of wordt aangegeven dat de printer zich in een waarschuwings- of foutstatus bevindt.

Pictogrammen op scherm bedieningspaneel

Voorbeeld van de knoppen, pictogrammen en lampjes op het bedieningspaneel

Nummer

Omschrijving

1

Papierpictogram: Knippert wanneer het papier in de invoerlade op is of als er een papierfout is opgetreden.

2

Pictogram Wi-Fi Direct (alleen draadloze printers): Geeft aan dat Wi-Fi Direct is ingeschakeld.

3

Pictogram Ethernet (alleen ethernetprinters): Geeft aan dat de printer via een bekabelde verbinding met het netwerk is verbonden.

4

Pictogram Draadloos (alleen draadloze printers): Geeft aan dat de printer is verbonden met een draadloos netwerk.

5

Tellernummer: Toont een E en een cijfer wanneer de printer zich in een foutstatus bevindt of toont het aantal exemplaren tijdens een kopieertaak.

6

Pictogram Aantal kopieën: Toont het aantal kopieën dat voor afdrukken is geselecteerd.

Pictogram Contrast: Toont de contrastinstelling.

Pictogram Schaal: Toont de schaalfactor.