• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP ENVY Inspire 7200e, 7900e Printers - Eerste printerinstallatie

Als u een printer voor de eerste keer wilt instellen, haalt u de printer uit de doos, sluit u het netsnoer aan, voegt u de printer toe aan HP Smart, plaatst u de inktcartridges en plaatst u het papier in de printer.

Opmerking:

Als u de printersoftware zoekt, gaat u naar 123.hp.com.

De printer uit de doos halen

Haal de printer uit de doos en verwijder alle tape, stickers en verpakkingsmateriaal.

Let op!:

Zorg ervoor dat alle interne verpakkingsmateriaal is verwijderd, dat alle kleppen zijn gesloten en laden zijn teruggeplaatst voordat u de printer inschakelt, om installatieproblemen en potentiële printerbeschadigingen te voorkomen.

1. Haal de printer uit de doos.

2. Verwijder alle tape aan de buitenzijde van de printer.

Alle tape aan de buitenzijde van de printer verwijderen
  3. Open de klep aan de voorzijde.

De voorklep openen
  4. Til de toegangsklep van de cartridges op.

De toegangsklep van de cartridges optillen
  5. Verwijder het karton uit het afdrukgebied.

Het karton uit het afdrukgebied verwijderen
  6. Laat de toegangsklep voor de cartridges zakken.

De toegangsklep voor de cartridges laten zakken
  7. Sluit de voorklep.

De voorklep sluiten
  8. Open de invoerlade.

De invoerlade openen
  9. Verwijder alle plakband en karton van de papierlade.

Alle plakband en karton van de papierlade verwijderen
  10. Sluit de invoerlade.

De invoerlade sluiten
  11. Recycle het verpakkingsmateriaal.

Het netsnoer aansluiten en uw voorkeuren instellen

Sluit de printer aan op een stopcontact. De printer gaat automatisch aan. Uw taal en land/regio op het bedieningspaneel van het product selecteren.

Opmerking:

Sluit nu nog geen USB-kabel aan. De verbinding met de computer wordt tot stand gebracht tijdens het installeren van de software.

1. Sluit het netsnoer aan op de achterkant van de printer en sluit het andere uiteinde van het netsnoer aan op een stopcontact.

Het netsnoer aansluiten

De printer wordt automatisch ingeschakeld.

2. Als de printer niet automatisch inschakelt, gebruikt u de aan/uit-knop om de printer in te schakelen.

3. Raak op het bedieningspaneel van de printer uw taal en vervolgens Bevestigen aan.

De voorkeurstaal instellen
  4. Raak uw gewenste land/regio aan en raak dan Bevestigen aan.

De printer aan HP Smart toevoegen

De HP Smart-app is vereist en helpt u bij het verbinden van uw apparaat met uw printer. Het leidt u ook door de rest van het installatieproces.

1. Ga naar 123.hp.com om de software te downloaden en installeren.

2. Open de app en raak vervolgens Nieuwe printer toevoegen aan of raak het plusteken aan om uw printer te zoeken.

3. Volg de aanwijzingen in HP Smart om de printer te verbinden met uw netwerk en apparaat.

4. Registreer u voor HP+ of Instant Ink.

Opmerking:

Dit is optioneel en is afhankelijk van land/regio.

5. Volg de animatie in de HP Smart-app om de setup-cartridges te installeren en papier te plaatsen.

U kunt het installeren van de printer voltooien met de volgende stappen op deze pagina en de instructies in HP Smart.

Installeer de inktcartridges

Installeer de HP-inktcartridges die bij uw printer in de doos zijn meegeleverd.

1. Open de klep aan de voorzijde.

De voorklep openen
  2. Til de toegangsklep van de cartridges op.

Til de toegangsklep van de cartridges op
  3. Ga pas verder als de cartridgewagen stilstaat en geen geluid meer maakt.

4. Haal de nieuwe cartridge uit de verpakking.

Verwijder de verpakking van de nieuwe inktcartridge
  5. De beschermtape met het treklipje verwijderen.

Opmerking:

Raak de koperkleurige contactpunten en de inktsproeiers niet aan. Als u deze onderdelen aanraakt, kan dat leiden tot verstoppingen, inktfouten en slechte elektrische verbindingen.

Verwijder het plastic tape
  6. Schuif de inktcartridge in de sleuf totdat de inktcartridge vastklikt.

De inktcartridge op zijn plaats klikken
  7. Herhaal deze stappen om de andere inktcartridges te plaatsen.

8. Laat de toegangsklep voor de cartridges zakken.

Laat de toegangsklep voor de cartridges zakken
  9. Sluit de voorklep.

De voorklep sluiten

Papier in de invoerlade plaatsen

Plaats gewoon papier van U.S. letter-, A4- of legal-formaat in de invoerlade.

1. Open de invoerlade.

De invoerlade openen
  2. Duw de fotolade naar binnen.

De fotolade naar binnen duwen
  3. Schuif de papierbreedtegeleiders naar de randen van invoerlade.

De papiergeleiders naar de randen van invoerlade schuiven
  4. Plaats een stapel gewoon papier met de afdrukzijde omlaag in de invoerlade.

Papier in de invoerlade plaatsen
  5. Zorg ervoor dat de stapel papier is uitgelijnd met de lijnen voor het juiste papierformaat en niet hoger is dan de markering van de stapelhoogte in de lade.

6. Schuif de papierbreedtegeleiders naar binnen tot ze tegen de rand van de stapel papier aankomen.

Schuif de papierbreedtegeleiders naar binnen tot ze tegen de rand van de stapel papier aankomen
  7. Sluit de invoerlade.

De invoerlade sluiten
  8. Wijzig of bewaar de papierinstellingen op het display van de printer.

9. De uitvoerlade naar buiten trekken en het verlengstuk van de lade omhoog tillen.

De uitvoerlade naar buiten trekken en het verlengstuk van de lade omhoog tillen