• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP ENVY Mui 7200e, 7900e printers - Instructies voor het vervangen van een printer (Europa, Midden-Oosten, Afrika)

Voordat u een printer naar HP stuurt om te vervangen, bereidt u deze voor op verzending en bewaart u belangrijke onderdelen en accessoires om te gebruiken met de vervangende printer.

De inktcartridges verwijderen

Verwijder de inktcartridges voordat u de printer bij HP inlevert.

1. Zet de printer aan.

2. Open de klep aan de voorzijde.

De voorklep openen
  3. Til de toegangsklep van de cartridges op.

De toegangsklep van de cartridges optillen
  4. Ga pas verder als de cartridgewagen stilstaat en geen geluid meer maakt.

5. Druk voorzichtig op de inktcartridge om deze te ontgrendelen en trek de inktcartridge uit de sleuf.

De inktcartridges verwijderen
  6. Herhaal de voorgaande stap om de andere inktcartridge te verwijderen.

7. Recycle de cartridges.

Opmerking:

Gebruik de oude cartridges niet in uw vervangende printer. De vervangende printer wordt geleverd met nieuwe Setup-inktcartridges.

8. Sluit de cartridgeklep.

De cartridgeklep sluiten
  9. Sluit de voorklep.

De voorklep sluiten
  10. Schakel de printer uit.

11. Koppel het netsnoer en alle andere kabels die op de printer zijn aangesloten los.

De onderdelen die nodig zijn voor de nieuwe printer terzijde schuiven

U hebt de volgende onderdelen nodig voor uw vervangende printer. Stuur deze onderdelen niet naar HP.

• Netsnoer

Printer netsnoer
  • USB-kabel

USB-kabel die is meegeleverd met de originele printer
  • Printerhandleidingen

Printerhandleidingen

Installeer de HP vervangingsprinter

Zorg ervoor dat uw vervangende printer goed werkt voordat u uw oude printer retourneerd aan HP.

1. Haal de vervangende printer uit de doos, verwijder het verpakkingsmateriaal waaronder het karton in het inktgebied, sluit het netsnoer aan, zet de printer aan en selecteer vervolgens uw taal en land vanaf het frontpaneel.

2. Ga naar de aanbevolen printersoftware of -app om de installatie te voltooien en 123.hp.com verbinding te maken met uw computer of mobiele apparaat.

3. Volg de stapsgewijze instructies in de software, die een gestuurde animatie bevat om de meegeleverde Setup-inktcartridges te installeren, papier te plaatsen en de installatie te voltooien.

4. Test alle printerfuncties om er zeker van te zijn dat de printer goed werkt.

5. Retourneer uw originele printer naar HP met behulp van de instructies die bij de vervangende printer zijn ontvangen.