De app HP Scan and Capture – Compatibele printers

De app HP Scan and Capture wordt ondersteund in Windows voor de volgende printers.

Opmerking:

Vanaf 1 mei 2024 is de app HP Scan and Capture niet meer beschikbaar (buiten gebruik gesteld) in de Microsoft Store en zal HP geen nieuwe app-updates meer uitbrengen. U kunt HP Smart ook downloaden via de Microsoft Store. Ga voor meer informatie over het gebruik van uw printer met de HP Smart-app naar HP printerinstallatie (HP Smart-app).