• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

Uw HP ENVY Inspire-printer instellen en gebruiken met een Chromebook

De snelste manier om uw HP ENVY Inspire-printer in te stellen is via de HP Smart-app op een mobiel apparaat (Android of iOS). U kunt uw printer ook met het netwerk verbinden via het bedieningspaneel van de printer om de installatie te voltooien.

U kunt HP Smart downloaden op 123.hp.com of in uw app store.

Uw printer met het netwerk verbinden via het bedieningspaneel van de printer

Als u uw printer niet met HP Smart kunt verbinden, kunt u uw printer ook verbinden vanaf het bedieningspaneel van de printer.

Opmerking:

Controleer het volgende voordat u begint:

• het Wi-Fi-netwerk is ingesteld en werkt correct.

• De Chromebook is verbonden met het netwerk.

• De printer staat dicht genoeg bij de router om een sterk Wi-Fi-signaal te garanderen.

1. Raak in het scherm HP Smart Software downloaden het pictogram Help aan .

Ga verder naar stap 6 als het bedieningspaneel zich op het startscherm bevindt.

Scherm HP Smart Software downloaden
  2. Tik op Later verbinden.

Scherm Later verbinden
  3. Druk op OK.

4. Selecteer Automatische update (aanbevolen) en raak vervolgens Opslaan aan.

5. Druk op Doorgaan om de printkop uit te lijnen.

6. Op het startscherm van de printer tikt of veegt u over het tabblad bovenaan het scherm om het dashboard te openen.

Beginscherm
  7. Raak het Wi-Fi-pictogram aan .

8. Raak het pictogram Instellingen aan.

9. Druk op Wizard Draadloze installatie.

10. Volg de stappen in de Wizard Draadloze installatie om uw printer met het netwerk te verbinden.

Uw Chromebook instellen voor afdrukken

Via de Chrome-browser en ondersteunde apps kunt u foto's, documenten, webpagina's en e-mails afdrukken.

Opmerking:

Zorg dat de printer met het netwerk is verbonden voordat u begint met afdrukken.

Uw printer toevoegen aan de Chromebook

Als u uw printer niet aan de Chromebook hebt toegevoegd, voert u de volgende stappen uit:

1. Klik op de klok in de rechterbenedenhoek op de Chromebook en klik vervolgens op het pictogram Instellingen .

2. Blader naar de onderkant van het scherm en klik op Geavanceerd.

3. Klik onder Afdrukken op Printers en klik vervolgens op Printer toevoegen.

• Printer wordt vermeld: Selecteer de printer en selecteer Volgende.

• Printer wordt niet vermeld: Selecteer Handmatig toevoegen en volg de instructies op het scherm om de printer toe te voegen.

Scherm Printer toevoegen

Ga voor meer informatie naar Chromebook Help - Uw printer instellen.

Printen vanaf uw Chromebook

1. Open het bestand dat u wilt afdrukken.

2. Klik in de Chrome-browser op het pictogram Instellingen en selecteer Afdrukken.

Chrome-instellingen
  3. Klik naast Bestemming op Wijzigen en selecteer vervolgens uw printer.

Selecteer uw printer.
  4. Wijzig afdrukinstellingen die u wilt gebruiken en klik op Afdrukken.