• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP LaserJet MFP M139-M142 printers - Er/04-, 05- of 06-fout (Papierstoring)

Tijdens het afdrukken knippert het waarschuwingslampje brandt en wordt er Er/04, Er/05 of Er/06 weergegeven op het bedieningspaneel van de printer. Een van de volgende foutmeldingen wordt weergegeven op de HP Smart-app:

• Papierstoring

• Papierstoring in de fuser

• Vastgelopen papier in de invoerlade

• Papierstoring in het cartridgegebied

• Papierstoring in de uitvoerlade

Voer de volgende taken uit in de aangegeven volgorde. Gebruik na elke taak de printer om te zien of het probleem is opgelost.

De papierstoring verhelpen

Verwijder vastgelopen papier van de printer.

1. Koppel het netsnoer los van de printer zonder de printer uit te zetten.

2. Gebruik beide handen om vastgelopen papier of objecten uit de uitvoerbak te verwijderen.

Locatie van het gebied van de uitvoerlade
  3. Open de klep van de tonercartridge en verwijder de cartridge.

De klep van de tonercartridge openen en de tonercartridge verwijderen
  4. Verwijder de stapel media uit de invoerlade.

De stapel media uit de invoerlade verwijderen
  5. Controleer of er papier is vastgelopen en verwijder het met beide handen.

Vastgelopen papier verwijderen
  6. Gebruik beide handen om vastgelopen papier of objecten uit de invoerlade te verwijderen.

Vastgelopen papier uit de invoerlade verwijderen
  7. Lijn de cartridge uit met de geleiders in de printer, duw de cartridge stevig vast en sluit vervolgens de klep van de cartridge.

De cartridge uitlijnen met de geleiders in de printer en de tonerklep sluiten
  8. Sluit het netsnoer weer aan en schakel de printer in.

De printer laten nakijken

Laat uw HP product nakijken of vervangen als het probleem zich blijft voordoen nadat alle voorgaande stappen zijn voltooid.

Ga naar Contact opnemen met HP Klantenondersteuning om een productenreparatie of -vervanging te plannen. Als u in Azië/het Pacifisch gebied bent, wordt u verwezen naar een lokaal servicecentrum in uw regio.

Ga naar HP productgarantie statuscontrole om de garantiestatus te bevestigen. Als uw product geen garantie meer heeft, zijn er mogelijk reparatiekosten van toepassing.