• Feedback

HP Business pc's - HP Client Security Manager en Windows 11-compatibiliteit

U moet upgraden naar HP Client Security Manager 10.1 of nieuwer wanneer u naar Windows 11 upgradet. HP Client Security Manager 9.6 en eerder bieden geen ondersteuning voor Windows 11.

HP Client Security Manager 10.1 naast versie 9.6 installeren

HP Client Security Manager 10.1 kan op dezelfde computer worden geïnstalleerd als een computer waarop ook versie 9.6 is geïnstalleerd, omdat versie 10.1 de identiteit en verificatiefuncties van eerdere versies overschrijdt.

HP raadt u aan een upgrade uit te voeren naar Windows 11, verificatie in te stellen met Windows Hello en vervolgens versie 9.6 handmatig te verwijderen. Zie Meer informatie over Windows Hello en instellingen (Engelstalig) voor meer informatie.

HP Client Security Manager 10.1 installeren

Volg deze procedure om HP Client Security Manager 10.1 op uw computer te installeren.

1. Download het installatieprogramma voor HP Client Security Manager 10.1.

2. Dubbelklik op het gedownloade .exe-bestand om het installatieprogramma te starten.

3. Volg de instructies op het scherm om HP Client Security Manager 10.1 te installeren.

Een eerdere versie van HP Client Security Manager verwijderen

Nadat u HP Client Security Manager 10.1 hebt geïnstalleerd, worden zowel versie 10.1 als de eerdere versie vermeld in Apps en onderdelen. Gebruik deze procedure om de oudere versie van HP Client Security Manager te verwijderen.

1. Klik op het pictogram Zoeken in de taakbalk, typ Apps en onderdelen in het zoekvak en klik vervolgens op Apps en onderdelen.

2. Klik op de vermelding voor de eerdere versie van HP Client Security Manager en klik vervolgens op Verwijderen.

Scherm Apps en onderdelen
  3. Volg de aanwijzingen op het scherm om de app te verwijderen.