HP business-notebooks – HP Battery Health Manager

HP Battery Health Manager is een instelling op BIOS-niveau en is beschikbaar op de meeste HP business-notebooks. Het is ontworpen om levensduur van de batterij te optimaliseren door de blootstelling van de notebookbatterij aan belangrijke factoren te beperken, zoals een hoge batterijlading, waardoor de batterij sneller kan verouderen.

Ga naar HP notebooks – Lithium-ion polymeerbatterijen voor meer informatie over lithium-ion polymeerbatterijen en de factoren waardoor deze sneller kunnen verouderen.

Ga naar HP notebooks – Opzwelling of vervorming van de notebookbatterij voor meer informatie over het opzwellen van de batterij en wat u moet doen als dit gebeurt.