• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

Uw account behouden wanneer u uw printer vervangt

Wanneer u een printer met een Instant Ink-account vervangt, kunt u uw bestaande account behouden en de printer in het abonnement wijzigen.

Dit is het geval als HP uw printer binnen de garantie vervangt of als u een andere printer hebt gekocht. Door de printer te vervangen, kunt u overgebleven pagina's, gratis maanden, vooruitbetaalde hoeveelheden, accountgeschiedenis en andere accountgegevens van de vorige printer behouden.

Als u uw Instant Ink-printer wilt vervangen, zorgt u ervoor dat u de nieuwe printer instelt met de HP Smart-app.

• Als HP een vervangende printer onder de garantie verzendt, vervangt de HP Smart-app automatisch de printer in het Instant Ink-account tijdens de installatie van de printer.

• Als u een andere printer hebt gekocht, kijk dan naar de optie om een oude printer te vervangen tijdens de installatie met de HP Smart-app. U wordt gevraagd het bestaande Instant Ink-account voor de vervangende printer te identificeren.