• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

Coaching

Gebruik de Gamer Performance Index (GPI) met de functie coaching om kritische gamingvaardigheden vast te stellen.

Coaching is ingeschakeld in samenwerking met Mobalytics en is gratis voor één jaar voor alle gebruikers van een OMEN-pc. Als je nog geen Mobalytics-account hebt, kun je er een aanmaken.

Opmerking:

Coaching is alleen beschikbaar in de Verenigde Staten. De Coaching-functie is alleen beschikbaar op bepaalde modellen.

Je Mobalytics koppelen aan OMEN Gaming Hub

Om de functie Coaching te gebruiken, moet u een HP-account en een Mobalytics-account hebben.

1. Meld je aan met je HP-account.

2. Meld je aan met je Mobalytics-account. Als je geen account hebt, klik je op Account maken en volg je de instructies op het scherm.

Aanmelden bij het Mobalytics-account

De koppeling HP ID en Mobalytics-accounts.

Gamer Performance Index (GPI)

Mobalytics GPI gebruikt in-game-gegevens om de acht speelgebieden te analyseren.

Mobalytics-graphic voor het analyseren van gamingvaardigheden

De GPI wordt berekend op basis van de laatste 50 spellen in de rol. Speel vier of meer ranked of normale ontwerpspellen voor het genereren van je GPI-kaart.

Ten minste 4 spellen moeten worden afgespeeld voordat Mobalytics de kwalificaties kan beoordelen

Klik op een vaardigheid om je prestaties te checken. Kies een van de vervolgkeuzelijsten om je score voor dat item te bekijken.

Afbeelding en gegevens voor het analyseren van gameprestaties

Coaching-instellingen

Klik op het tabblad Settings voor het beheren van Mobalytics in OMEN Gaming Hub.

Aanmelden bij het Mobalytics-account via OMEN Gaming Hub