• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP pc's - Microsoft Office activeren in Windows 10

Microsoft Office is een verzameling toepassingen voor persoonlijke en zakelijke productiviteit, zoals Word, Excel, PowerPoint en OneNote.

Office is vooraf geïnstalleerd op veel HP computers met Windows 10. Nadat u een HP computer met Windows 10 hebt gekocht, kunt u het volgende doen:

• Activeer een Office 365-abonnement of een gratis proefversie.

• Activeer Office 2016 of 2013.

• Installeer een oudere versie van Office.

• Koop Office in de Microsoft Store.

Office 365 en Office 2016 kunnen automatisch worden geactiveerd. Open het installatieprogramma of de toepassing van Office (Word, Excel) en volg de instructies op het scherm om Office te activeren.

Opmerking:

OPMERKING: Als u problemen ondervindt bij het activeren van Office, kopieert en plakt u de volgende URL in de adresbalk van uw browser: ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp101501-102000/sp101905.exe. Download en installeer Reset MS Office AFO en AFOLB Settings - CPS (sp101905.exe), en open vervolgens een willekeurige Office-toepassing om het activeringsproces opnieuw te starten.

Voor meer informatie over het activeren van Office raadpleegt u het Microsoft-document Activate Office 365, Office 2016, or Office 2013 (in het Engels).