• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP printerinstallatie (Mac PostScript- en PCL-stuurprogramma's)

Als uw printer Apple AirPrint niet ondersteunt of als er geen stuurprogramma met volledige functionaliteit beschikbaar is, installeert u een algemeen stuurprogramma voor basisafdrukfunctionaliteit in MacOS.

1. Controleer of de printer is aangesloten op de Mac met een USB-kabel of met hetzelfde netwerk als de Mac verbonden is.

2. Klik op het pictogram Spotlight en zoek en open Printers en scanners.

3. Klik op Printer, scanner of fax toevoegen of op de knop Toevoegen.

4. Selecteer in het venster Printer toevoegen uw printer op het tabblad Standaard of voer het IP-adres van de printer in op het tabblad IP.

5. In het vervolgkeuzemenu Gebruiken selecteert u Algemene PCL-printer of, als de PCL-driver niet wordt vermeld, Algemene PostScript-printer.

6. Start de printer opnieuw op om de installatie te voltooien.

Er zijn mogelijk extra stuurprogrammaopties beschikbaar op HP Software- en stuurprogrammadownloads.