• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP printerinstallatie (Mac PostScript- en PCL-stuurprogramma's)

Als uw printer Apple AirPrint niet ondersteunt of als er geen stuurprogramma met volledige functionaliteit beschikbaar is, installeert u een algemeen stuurprogramma voor basisafdrukfunctionaliteit in MacOS.

1. Controleer of de printer is aangesloten op de Mac met een USB-kabel of met hetzelfde netwerk als de Mac verbonden is.

2. Open Systeemvoorkeuren en klik vervolgens op Afdrukken en scannen of Printers en Scanners.

3. Klik op Plus-symbool om de lijst met beschikbare printers te zien.

4. Selecteer in het venster Printer toevoegen uw printer op het tabblad Standaard of voer het IP-adres van de printer in op het tabblad IP.

5. In het vervolgkeuzemenu Gebruiken selecteert u Algemene PostScript-printer of, als de postscriptstuurprogramma niet wordt vermeld, Algemene PCL-printer.

6. Voeg de printer toe aan de afdrukwachtrij om de installatie te voltooien.

Er zijn mogelijk extra stuurprogrammaopties beschikbaar HP Stuurprogramma's en software downloaden op.