• Informatie

Foutmeldingen 'Een HP of HP+ printer kan hier niet worden geclaimd'

Nadat u de printerclaimcode op de HP Smart-website hebt ingevoerd, wordt een foutmelding Een HP of HP+ printer kan hier niet worden geclaimd weergegeven en kunt u de installatie van de printer niet voltooien.

Opmerking:

Er is een claimcode vereist om de printer te verbinden met webservices.

Voorbeeld van het bericht Uw HP+ printer kan hier niet worden geclaimd wordt weergegeven

De volgende printers bieden geen ondersteuning om handmatig een claimcode in te voeren op de HP Smart-website.

HP+ printers

• HP DeskJet 2710e, 2720e, 2721e, 2722e, 2723e, 2752e, 2755e

• HP DeskJet 4110e, 4120e, 4121e, 4122e, 4123e, 4130e, 4132e, 4152e, 4155e, 4158e

• HP OfficeJet 8010e, 8012e, 8014e, 8015e, 8022e, 9012e, Pro 8020e, 8024e, 8025e, 8028e, 8035e, 9010e, 9014e, 9015e, 9018e, 9020e, 9022e, 9025e

• HP ENVY 6055e, 6052e, 6452e, 6455e

• HP LaserJet MFP M232dw, M232dwc, M233sdn, M233sdw, M233dw, M234sdwe, M234sdw, M234sdne, M234sdn, M234dwe, M234dw, M236sdn, M236sdw, M236dw en M236d

HP printers

• HP DeskJet 2710, 2720, 2721, 2722, 2723, 2724, 2732, 2752, 2755

• HP DeskJet Ink Advantage 2775, 2776, 4175, 4176

• HP DeskJet Plus 4110, 4120, 4121, 4122, 4130, 4140, 4152, 4155 en 4158

De printer claimen

De printer installeren met behulp van de HP Smart-app of HP Easy Start.

De fabrieksinstellingen van uw HP printer herstellen

Reset de printer om alle vorige printerinstellingen en -voorkeuren te verwijderen.

1. Open de geïntegreerde webserver (EWS) op uw computer of mobiele apparaat.

• HP Smart-app: Open de printerinstellingen en zoek en selecteer Geavanceerde instellingen. Klik op Hulpprogramma's of Webservices om de EWS te openen. Als Geavanceerde instellingen niet beschikbaar is, drukt u een netwerkconfiguratie- of printerinformatiepagina af.

• Een netwerkconfiguratie- of printerinformatiepagina afdrukken: Druk op het bedieningspaneel op de knop Informatie om de pagina af te drukken. Noteer het IP-adres dat op de afdruk staat. Typ op een computer of mobiel apparaat het IP-adres in de adresregel van een internetbrowser en druk op Enter om de geïntegreerde webserver (EWS) te openen.

2. Voer het wachtwoord van de printerbeheerder of de pincode van het printerlabel in als u hierom wordt gevraagd.

3. Klik in de EWS op het tabblad Instellingen of Systeem.

4. Klik op Standaardwaarden herstellen of Services en dan Fabrieksinstellingen herstellen.

5. Klik op de knop Fabrieksinstellingen herstellen.

Uw printer instellen en claimen

Uw printer opnieuw instellen en claimen.

1. Koppel alle USB-kabels los van de printer.

2. Ga naar 123.hp.com het aanbevolen printerstuurprogramma en download deze.

3. Volg de instructies om uw printer in te stellen en te claimen.

Neem contact op met HP Klantenondersteuning

Als de vorige stappen het probleem niet hebben opgelost, neemt u contact op met HP Klantenondersteuning voor verdere assistentie.

1. Ga naar HP Klantenondersteuning - Contact.

2. Voer zo het serienummer van uw apparaat in om de garantiestatus te bekijken en om zo nodig uw locatie te wijzigen.

3. Selecteer een ondersteuningsoptie. Als u in Azië/het Pacifisch gebied bent, wordt u verwezen naar een lokaal servicecentrum in uw regio.