• Informatie

HP Printers - Webservices werkt niet meer

Het kan zijn dat webservices is gestopt en niet meer wordt ondersteund op bepaalde HP printers. Mogelijk wordt een van de volgende foutberichten weergegeven op het bedieningspaneel van uw printer.

• Fout in serververbinding. Er was een probleem bij het verbinden met de server. Druk op opnieuw of OK om af te sluiten.

• Probleem met webservices. Probleem met verbinding maken met webservices-server.

• Fout in serververbinding. Kan geen verbinding maken met webservices. Bevestig internettoegang en probeer het opnieuw.